Voor bouwmaterialen in Asten en omgeving bent u aan het juiste adres bij Maas Bouwmaterialen. Wij zijn gevestigd aan de Nieuwendijk 84 in Someren-Eind. Vanuit Asten zijn wij goed bereikbaar. Op onze locatie vindt u onder meer grote partijen op voorraad, eigen transportmogelijkheden en ruime openingstijden. Particulieren en bedrijven zijn bij ons altijd welkom voor de aanschaf van de meest uiteenlopende bouwmaterialen in Asten en omgeving. Uiteraard staan onze ervaren medewerkers voor u klaar om u van een deskundig advies te voorzien wanneer u dit wenst.

Niet alleen voor al uw bouwmaterialen in Asten en omgeving

U bent bij Maas Bouwmaterialen in de omgeving van Asten van harte welkom voor de aanschaf van al uw bouwmaterialen. Wij zijn namelijk ook een bouwbedrijf dat zich in de regio inzet voor zakelijke en particuliere klanten. Heeft u wensen op het gebied van bouw of verbouw? Dan kunnen wij u uitstekend van dienst zijn. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij al uw wensen en ideeën omzetten in een helder plan, waarna wij dit plan voor u kunnen realiseren. Hierbij gaan wij vakkundig te werk om u altijd het beste eindresultaat te garanderen.

Wilt u meer weten?

Voor de aanschaf van bouwmaterialen in Asten en omgeving bent u altijd welkom. Heeft u nog vragen, wenst u een deskundig advies of wilt u meer weten over wat wij precies voor u kunnen betekenen aan de hand van uw vraagstuk? Bel dan naar 0493 - 491419 of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Wij informeren en adviseren u op vrijblijvende basis. 

Ook interessant

Deuren Someren | Houthandel Someren | Houthandel Weert