Offerte aanvragen

Bestrating Helmond

Grote partijen op voorraad
Retouneren in overleg
Eigen transport
Home » Bestrating Helmond

Voor sierbestrating en andere soorten bestrating in Helmond en omgeving bent u welkom bij Maas Bouwmaterialen. Wij bieden u een veelzijdig assortiment bouwmaterialen van hoge kwaliteit. Bent u op zoek naar bestrating voor uw woning in Helmond, zoals klinkers of stenen? Dan heeft u bij ons voldoende keuze. Maar ook voor luxe bestrating zoals sierbestrating kunt u uitstekend bij ons terecht. Of u nu keramische tegels wilt kopen, mooie en luxe terrastegels zoekt of gaat voor de charme van natuursteen: wij hebben het voor u. Bezoek onze vestiging aan de Nieuwendijk 84 in Someren en bekijk het aanbod.

Gevelrek klein
person-using-dewalt-cordless-impact-driver-on-brown-board-1249611

U vindt meer dan alleen sierbestrating bij onze vestiging nabij Helmond

Bij Maas Bouwmaterialen bent u voor de aanschaf van tuin- en bouwmaterialen aan het juiste adres, maar ook voor de uitbesteding van werkzaamheden voor binnen en buiten uw huis. Denk bijvoorbeeld aan het laten plaatsen van een schutting in uw tuin of het monteren van op maat gemaakte kozijnen in uw woning. Of bent u op zoek naar geschikt isolatiemateriaal zoals sandwichpanelen? Met onze jarenlange ervaring als bouwbedrijf kunnen we u een uitgebreid advies geven.

Interesse in onze diensten?

Offerte aanvragen Bel 0493 - 491419

Arrangement

Ontdek onze voordelen

Voor mooie, betaalbare en hoogwaardige sierbestrating en andere soorten bestrating in Helmond en omgeving bent u bij ons zeker aan het juiste adres. Wij bieden u veel interessante voordelen. Wilt u meer weten of heeft u een deskundig advies nodig? Kom langs in onze winkel in Someren of neem contact met ons op. U kunt mailen naar info@amaas.nl of bellen naar 0493 – 491419.