Offerte aanvragen

Bestrating nabij Helmond

Grote partijen op voorraad
Retouneren in overleg
Eigen transport

Home ยป Bestrating Helmond

Voor sierbestrating en andere soorten bestrating in Someren-Eind, nabij Helmond en Asten, bent u welkom bij Maas Bouwmaterialen. Wij bieden u een veelzijdig assortiment bouwmaterialen aan van hoge kwaliteit. Bent u op zoek naar bestrating voor uw woning in Helmond, zoals klinkers of stenen? Dan heeft u bij ons een ruime keuze. Maar ook voor luxe bestrating, zoals sierbestrating, kunt u uitstekend bij ons nabij Someren, Asten en Helmond terecht. Of u nu keramische tegels wilt kopen, mooie en luxe terrastegels zoekt of gaat voor de charme van natuursteen: wij hebben het voor u. Wij nodigen u uit om een bezoek te brengen aan onze vestiging aan de Nieuwendijk 84 nabij Someren, zodat u onze collectie in de buurt van Helmond en Asten kunt bekijken. Natuurlijk kunt u ook direct kennismaken met de rest van ons ruime aanbod.

Gevelrek klein
person-using-dewalt-cordless-impact-driver-on-brown-board-1249611

U vindt meer dan alleen bestrating bij onze vestiging nabij Helmond en Asten

Bij Maas Bouwmaterialen kunt u voor de aanschaf van tuinmaterialen en bouwmaterialen terecht, maar ook voor de uitbesteding van werkzaamheden voor binnen en buiten uw huis. Denk bijvoorbeeld aan het laten plaatsen van een schutting in uw tuin of het monteren van op maat gemaakte kozijnen in uw woning. Bent u op zoek naar geschikt isolatiemateriaal, zoals sandwichpanelen? Met onze jarenlange ervaring als bouwbedrijf kunnen we u uitgebreid advies geven.

Interesse in onze diensten?

Offerte aanvragen Bel 0493 - 491419

Arrangement

Ontdek onze voordelen

Voor mooie, betaalbare en hoogwaardige sierbestrating en andere soorten bestrating in Someren-Eind, nabij Helmond en Asten, kunt u bij ons terecht. Wij bieden een optimale prijs-kwaliteitverhouding aan en hebben voor ieder budget iets te bieden. Tevens bieden wij u veel interessante voordelen. Wilt u meer weten of heeft u een deskundig advies nodig? Kom naar onze winkel in Someren of neem contact met ons op. U kunt e-mailen naar info@amaas.nl of bellen naar 0493 – 491419. Natuurlijk kunnen wij voor u een vrijblijvende offerte opstellen. Bovendien worden onze diensten aangeboden aan zowel bedrijven als particulieren.

Maas Bouwmaterialen