Offerte aanvragen

Bouwmarkt Someren

Grote partijen op voorraad
Retouneren in overleg
Eigen transport
Home » Bouwmarkt Someren

Komt er een grote verbouwing aan en bent u op zoek naar een bouwmarkt in Someren met een veelzijdig aanbod aan bouwmaterialen Nederweert? Dan brengt u een bezoek aan Maas Bouwmaterialen. U vindt bij ons kwalitatieve bouwmaterialen tegen een voordelige prijs. Als u langskomt in onze bouwmarkt in Someren, vlakbij Nederweert, voorzien wij u graag van een uitgebreid en deskundig advies.

Gevelrek klein
person-using-dewalt-cordless-impact-driver-on-brown-board-1249611

Voor iedere verbouwing vindt u geschikt materiaal in onze bouwmarkt in Someren

Gaat u uw tuin verbouwen? Maas Bouwmaterialen, in de omgeving van Nederweert, voorziet u van een uitgebreide collectie aan tuinmaterialen. Bent u van plan om een tuinhuis of schutting te bouwen of misschien een geheel nieuw terras aan te leggen? In onze bouwmarkt in Someren vindt u onder meer: tuinhout, schuttingen, paalhouders, grind en sierbestrating. Wat dacht u van mooie terrastegels? Kiest u voor een strak of sfeervol terras? U kiest bij ons uit verschillende materialen en designs. Naast het verbouwen van uw tuin zijn wij u ook graag van dienst bij andere verbouwingen. Ook hiervoor vindt u in onze bouwmarkt in Someren, vlak bij Nederweert, tal van bouwmaterialen: van vloeren tot isolatiemateriaal en van ramen tot dakplaten.

Interesse in onze diensten?

Offerte aanvragen Bel 0493 - 491419

Arrangement

Ontdek ons aanbod in de showroom

Bent u benieuwd naar onze uitgebreide collectie aan bouwmaterialen en woont u vlak bij Nederweert? Kom dan eens langs in onze showroom en bekijk onze producten met eigen ogen. Wij zijn van maandag tot en met vrijdag van 07.00 tot 18.00 uur geopend en op zaterdag van 07.00 tot 13.00 uur. Bestelt u liever telefonisch? Neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar 0493 – 491419 of een e-mail te sturen naar info@amaas.nl en wij voorzien u graag van een deskundig advies. Bovendien leveren wij uw bouwmaterialen graag aan huis.