Offerte aanvragen

Dakplaten kopen

Grote partijen op voorraad
Retouneren in overleg
Eigen transport
Home » Dakplaten kopen

Wilt u dakplaten kopen? Het kan erg lastig zijn om hierin een keuze te maken. Er zijn veel soorten dakplaten die verschillen in dikte, isolatiewaarde en afwerking. Het is belangrijk dat u de tijd neemt om te beslissen welke dakplaten u gaat kopen, want niet elke isolatieplaat kan gebruikt worden voor elke situatie. Het hangt af van de constructie van uw woning, maar ook van uw wensen op het gebied van isolatiewaarde, geluidsisolatie en brandveiligheid. Gelukkig voorzien wij u van een deskundig advies, zodat u zonder zorgen dakplaten koopt.

Gevelrek klein
person-using-dewalt-cordless-impact-driver-on-brown-board-1249611

Kwalitatieve dakplaten kopen doet u bij ons

Gaat u uw dak vervangen en wilt u uw woning meteen goed isoleren? Kies dan voor isolerende PUR dakplaten. Deze dakplaten worden ook wel ‘hardschuimplaten’ genoemd en dekken gemakkelijk grote gedeeltes af. De PUR dakplaten zijn geschikt voor de isolatie van een plat en hellend dak. Bent u benieuwd welke dakplaten of dakpannen u het beste kunt kopen in onze bouwmarkt in Someren? Neem dan gerust contact met ons op voor een advies op maat. Wanneer u uw fietsenhok of tuinhuis wilt voorzien van een (nieuw) dak, denk dan bijvoorbeeld aan het kopen van golfplaten. Deze zorgen voor een waterdichte overkapping in uw tuin. Naast dakplaten en dakpannen kunt u in onze bouwmarkt in Someren ook plafonddelen en dakramen kopen. Met plafonddelen zorgt u voor geluidsisolatie en een nette afwerking van uw plafond.

Interesse in onze diensten?

Offerte aanvragen Bel 0493 - 491419

Arrangement

Koop voordelige dakpannen of dakpanplaten in onze bouwmarkt in Someren

Bent u op zoek naar geschikte dakpannen of dakpanplaten in de omgeving van Someren? Wij hebben een ruime keuze. Kiest u voor traditionele rode of zwarte dakpannen? Of kiest u voor complete dakpanplaten? Tegenwoordig besluiten steeds meer mensen om dakpanplaten aan te schaffen, omdat deze sneller en gemakkelijker gelegd zijn. Ongeacht welke dakpannen of dakpanplaten u wilt kopen: wij denken graag met u mee. Stuur een e-mail naar info@amaas.nl of bel naar 0493 – 491419. U kunt ook langskomen in onze showroom in Someren om al onze dakpannen en dakpanplaten te bekijken.