Offerte aanvragen

Golfplaten kopen

Grote partijen op voorraad
Retouneren in overleg
Eigen transport
Home » Golfplaten kopen

Bij Maas Bouwmaterialen kunt u golfplaten van verschillende materialen en met verschillende afmetingen kopen. Staan uw fietsen of tuinmaterialen in de regen? Of wilt u meer daglicht in uw schuurtje? Dan is het ideaal om een afdak te maken van (doorzichtige) golfplaten.

Gevelrek klein
person-using-dewalt-cordless-impact-driver-on-brown-board-1249611

Dak- en golfplaten online bekijken en kopen

Golfplaten zijn zeer geschikt voor een waterdichte dakbedekking. Ongeacht of u standaard golfplaten, pvc-golfplaten of meerwandige polycarbonaatplaten wilt kopen, bij ons profiteert u van een optimale prijs-kwaliteitverhouding. Naast standaard golfplaten vindt u bij ons ook andere soorten dakplaten. U bent bij ons aan het juiste adres voor onder andere: geïsoleerde golf- en permapanplaten, dakpanplaten en lichtstraat(golf)platen. Oriënteer alvast welke dak- of golfplaten u bij ons wilt kopen. U vindt ons ruime aanbod aan golfplaten gemakkelijk en overzichtelijk online.

Interesse in onze diensten?

Offerte aanvragen Bel 0493 - 491419

Arrangement

Wij zijn een bouwmaterialenhandel en bouwbedrijf in één

Wist u dat wij naast een bouwmarkt ook een bouwbedrijf zijn? Naast het verkopen van bouwmaterialen huurt u bij ons vakmensen in voor een klus. Bent u bijvoorbeeld bezig met een grote verbouwing en wilt u het leggen van laminaat uit handen geven? Wij hebben veel ervaring en zorgen voor een mooi eindresultaat. Wilt u liever zelf laminaat leggen of bekijken welk laminaat wij in ons assortiment hebben? Kom dan langs in onze showroom en bekijk ons aanbod. U kunt bij ons ook een bestelling plaatsen. Dan leveren wij de bouwmaterialen graag bij u aan huis. Neem gerust contact met ons op door te mailen naar info@amaas.nl of door te bellen naar 0493 – 491419 en wij geven u graag advies.