Offerte aanvragen

Houthandel Weert

Grote partijen op voorraad
Retouneren in overleg
Eigen transport
Home » Houthandel Weert

Wilt u een houthandel bezoeken voor de aanschaf van tuinhout in Someren, nabij Weert en Asten? Dan is Maas Bouwmaterialen uw partner in deze regio. Vanuit Helmond bereikt u ons bouwbedrijf in Someren uitstekend voor de aanschaf van tuinhout. Dagelijks ontvangen wij veel klanten die op zoek zijn naar kwaliteitshout. Zoekt u meranti-, douglas- of juist vurenhout? Wij hebben het allemaal! Zo vindt u bij ons onder andere geschaafd, ruw én gewolmaniseerd vurenhout. Kom langs bij ons bouwbedrijf in Someren, nabij Helmond, en bekijk onze verschillende soorten tuinhout.

Gevelrek klein
person-using-dewalt-cordless-impact-driver-on-brown-board-1249611

Tuinhout van kwaliteit koopt u bij onze houthandel in Someren, nabij Weert

Tuinhout kan voor verschillende doeleinden gebruikt worden. Wat dacht u van een mooie schutting of schommel? Wanneer u uw tuinhout aanschaft bij onze houthandel in Someren, in de omgeving van Helmond, bent u altijd zeker van een hoogwaardige en duurzame kwaliteit. Wij selecteren uitsluitend de beste houtsoorten. Zo kunnen wij u altijd de beste garantie geven op het tuinhout dat u koopt bij onze houthandel vlak bij Helmond. Heeft u meer tuinmaterialen nodig? Maak dan kennis met onze ruime collectie. Denk bijvoorbeeld aan ideale golfplaten voor een waterdicht dak van uw schuur of fietsenstalling. Of wat dacht u van sierbestrating voor uw terras? Voor de meest uiteenlopende bouwmaterialen van hoge kwaliteit kunt u bij ons terecht, aan de Nieuwendijk 84 in Someren.

Interesse in onze diensten?

Offerte aanvragen Bel 0493 - 491419

Arrangement

Ook voor bouw en verbouw

Wij zijn niet alleen een ervaren houthandel in Someren, maar ook een bouwbedrijf. Heeft u hulp nodig bij een verbouwing? Dan kunnen wij u uitstekend van dienst zijn. Wij gaan vakkundig te werk en garanderen het beste eindresultaat. Natuurlijk stellen wij vooraf graag een vrijblijvende offerte op. Wilt u meer weten? Stuur dan een e-mail naar info@amaas.nl of bel naar 0493 – 491419. Komt u binnenkort tuinhout kopen in onze houthandel in Someren, vlak bij Weert en Asten?