Offerte aanvragen

Kozijnen op maat

Grote partijen op voorraad
Retouneren in overleg
Eigen transport

Home ยป Kozijnen op maat

Bij Maas Bouwmaterialen in Someren-Eind, nabij Helmond, vindt u uw ideale kozijnen op maat. Wij maken namelijk kozijnen volledig naar uw wens. Daarbij kiest u uit houten kozijnen of kozijnen van kunststof. Daarnaast is het mogelijk om ons in te schakelen voor het plaatsen van de kozijnen. Wij gaan vakkundig te werk en garanderen u het beste eindresultaat. Tevens werken onze experts nabij Someren zeer nauwkeurig, waardoor we uw houten kozijnen perfect op maat maken.

Gevelrek klein
person-using-dewalt-cordless-impact-driver-on-brown-board-1249611

Verschillende mogelijkheden voor kozijnen op maat met een adviesgesprek nabij Someren

Weet u al welke kozijnen u op maat wilt laten maken door onze experts nabij Someren? Worden het raamkozijnen of ook deuren? Maas Bouwmaterialen is specialist in houtbewerking en maakt met passie uw kozijnen op maat. Natuurlijk stellen wij vooraf graag een vrijblijvende offerte op. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Plan dan een adviesgesprek in en kom naar onze showroom. Wij maken een tekening zodat u een idee krijgt van uw op maat gemaakte kozijnen. Naast prachtige kozijnen van hout of kunststof vindt u bij ons ook mooi tuinhout en handige golfplaten. Wat dacht u van een houten tuinhuis met een goede overkapping?

Interesse in onze diensten?

Offerte aanvragen Bel 0493 - 491419

Arrangement

Haal meer licht in huis met een lichtstraat kozijn

Heeft u altijd al meer licht in huis gewild? Dan is het plaatsen van kozijnen op maat, zoals een lichtstraat, in uw woning in regio Someren een goed idee. Natuurlijk licht is uiteraard prettiger dan verlichting van lampen. En wat dacht u van de energiekosten? Daar bespaart u flink op! Overweegt u een lichtstraat in uw woning? Laten we eerlijk zijn: van meer daglicht voelt u zich toch fitter en gelukkiger? Naast een lichtstraat is het ook mogelijk om een lichtkoepel bij ons te kopen en door ons te laten plaatsen. Ook plaatsen wij graag plafonddelen welke zorgen voor een nette afwerking en een goede geluidsisolatie.

Kom naar onze showroom of bel ons op voor deskundig advies

Bezoek onze showroom in Someren-Eind, in de buurt van Helmond, en bekijk al onze bouwmaterialen. Wij zijn van maandag tot en met vrijdag van 07.00 uur tot 18.00 uur geopend en op zaterdag van 07.00 uur tot 13.00 uur. Vraagt u liever eerst telefonisch informatie op over bijvoorbeeld kozijnen die u nabij Someren op maat wilt laten maken? Neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar 0493 – 491419 of een e-mail te sturen naar info@amaas.nl. Wij voorzien u graag van deskundig advies.

Maas Bouwmaterialen