Offerte aanvragen

Kozijnen op maat

Grote partijen op voorraad
Retouneren in overleg
Eigen transport
Home » Kozijnen op maat

Stop met zoeken naar kozijnen op maat. Bij Maas Bouwmaterialen in Someren vindt u uw ideale kozijnen. Wij maken namelijk kozijnen volledig naar uw wens. Daarbij kiest u uit houten kozijnen of kozijnen van kunststof. Wilt u de kozijnen ook laten plaatsen door ons? Dat kan! Wij gaan vakkundig te werk en garanderen het beste eindresultaat. Wij werken zeer nauwkeurig, waardoor we uw houten kozijnen perfect naar wens kunnen maken.

Gevelrek klein
person-using-dewalt-cordless-impact-driver-on-brown-board-1249611

Plan een adviesgesprek in en ontdek de mogelijkheden voor kozijnen op maat

Weet u al welke kozijnen u op maat wilt laten maken? Worden het raamkozijnen of ook deuren? Maas Bouwmaterialen is specialist in houtbewerking en maakt met passie uw kozijnen op maat. Natuurlijk stellen wij vooraf graag een vrijblijvende offerte op. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Plan dan een adviesgesprek in en kom langs. Wij maken een tekening zodat u een idee krijgt van uw op maat gemaakte kozijnen. Naast prachtige kozijnen van hout of kunststof vindt u bij ons ook mooi tuinhout en handige golfplaten. Wat dacht u van een houten tuinhuis met een goede overkapping?

Interesse in onze diensten?

Offerte aanvragen Bel 0493 - 491419

Arrangement

Haal meer licht in huis met een lichtstraat kozijn

Heeft u altijd al meer licht in huis gewild? Dan is het plaatsen van een lichtstraat in uw woning een goed idee. Natuurlijk licht is uiteraard prettiger dan verlichting van lampen. En wat dacht u van de energiekosten? Daar bespaart u flink op. Overweegt u een lichtstraat in uw woning? Laten we eerlijk zijn: van meer daglicht voelt u zich toch fitter en gelukkiger? Naast een lichtstraat is het ook mogelijk om een lichtkoepel bij ons te kopen en door ons te laten plaatsen. Of laat u plafonddelen plaatsen? Deze zorgen voor een nette afwerking en een goede geluidsisolatie.

Kom langs in onze showroom of bel voor deskundig advies

Bezoek onze showroom in Someren en bekijk al onze bouwmaterialen. Wij zijn van maandag tot en met vrijdag van 07.00 tot 18.00 uur geopend en op zaterdag van 07.00 tot 13.00 uur. Vraagt u liever eerst telefonisch informatie op over bijvoorbeeld kozijnen die u op maat wilt laten maken? Neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar 0493 – 491419 of een e-mail te sturen naar info@amaas.nl. Wij voorzien u graag van deskundig advies.