Offerte aanvragen

Kunststof kozijnen nabij Weert

Grote partijen op voorraad
Retouneren in overleg
Eigen transport

Home » Kunststof kozijnen Weert

Wilt u kunststof kozijnen aanschaffen bij een specialist nabij Weert en Helmond? Kom dan kennismaken met het ruime assortiment kozijnen van Maas Bouwmaterialen. Wij zijn gevestigd in Someren-Eind, aan de Nieuwendijk 84, waardoor wij uitstekend bereikbaar zijn vanuit Helmond. Indien gewenst kunnen wij de kunststof kozijnen leveren bij woningen in en rondom Weert en Helmond. Onze onderneming is uitgerust met eigen transportmogelijkheden. Zo kunnen wij, naast regio Helmond, de kunststof kozijnen ook leveren in bijvoorbeeld Weert of Asten.

Gevelrek klein
person-using-dewalt-cordless-impact-driver-on-brown-board-1249611

Diverse soorten kunststof kozijnen bestellen in regio Weert

Maas Bouwmaterialen is niet alleen aanbieder van bouwmaterialen aan particulieren, bedrijven en zzp’ers. Wij zijn ook een bouwbedrijf met jarenlange ervaring in de bouw en verbouw. Dit betekent dat wij de kunststof kozijnen bij u in regio Weert en Helmond kunnen plaatsen wanneer dit uw voorkeur heeft. Wanneer u dit graag zelf wilt doen, kunt u bij ons de benodigde materialen aanschaffen. Wij bieden diverse soorten kunststof kozijnen voor ramen en deuren, maar ook voor lichtstraten en maatwerkproducten bent u bij ons van harte welkom.

Interesse in onze diensten?

Offerte aanvragen Bel 0493 - 491419

Arrangement

Maak gebruik van onze professionele montage

U kunt de kunststof kozijnen tegen een aantrekkelijke prijs aanschaffen in onze showroom. Wilt u de kunststof kozijnen in Helmond, Weert of Someren-Eind laten monteren? Dan doen wij dit graag voor u. Natuurlijk kunnen wij hiervoor een vrijblijvende offerte opstellen. De professionele montage van de kozijnen wordt door ons aangeboden aan zowel bedrijven als particulieren. Neemt u gerust eens contact met ons op voor meer informatie of deskundig advies. Hiervoor belt u naar 0493 – 491419 of stuurt u een e-mail naar info@amaas.nl.

Maas Bouwmaterialen