Offerte aanvragen

Plafonddelen

Grote partijen op voorraad
Retouneren in overleg
Eigen transport
Home » Plafonddelen

Bent u bezig met een verbouwing en heeft u plafonddelen nodig? Wij hebben een ruim assortiment aan plafonddelen. Indien u gebruikmaakt van decoratieve plafonddelen zorgt u voor een mooie afwerking. Bovendien is het een zeer onderhoudsvriendelijke afwerking. Het gemak zit niet alleen in het weinige onderhoud dat nodig is, maar ook in de eenvoudige montage.

Gevelrek klein
person-using-dewalt-cordless-impact-driver-on-brown-board-1249611

Creëer een stijlvolle afwerking met plafonddelen

Kiest u voor een stijlvolle afwerking van uw plafond of wanden in huis? Dan is het een idee om dit af te werken met massieve houten delen met of zonder kraal. Kraaldelen zijn breed toepasbaar. Deze worden gebruikt voor schuttingen, lambrisering, plafonddelen en andere interieurbetimmeringen. Zoals u ziet in onderstaand overzicht hebben wij een ruim aanbod aan verschillende kraaldelen. Ook kunt u kiezen voor mdf plafonddelen of plafonddelen van kunststof. Naast een stijlvolle afwerking zijn plafonddelen ook ideaal als geluidsisolatie en dus voor de akoestiek. Plafonddelen hebben namelijk een dempende werking. Ze zijn daarom erg effectief voor gebouwen met dunne muren. Maas Bouwmaterialen uit Someren voorziet u bovendien van een ruim aanbod isolatiematerialen. Hiermee behoudt u de warmte in uw woning en blijft uw woning in de zomer koel. Ook bespaart u op uw energiekosten. Techniek: tekst gaat verder onder de opsomming

Interesse in onze diensten?

Offerte aanvragen Bel 0493 - 491419

Arrangement

Kom snel langs en maak uw woning helemaal af

Naast het plaatsen van plafonddelen zijn er nog meer details waarmee u uw woning helemaal afmaakt. Denk bijvoorbeeld aan op maat gemaakte kozijnen. Laat de kleur of het type materiaal van uw kozijnen bijvoorbeeld matchen met de plafonddelen in uw woning. Bent u benieuwd naar ons aanbod of wilt u graag advies? Kom dan snel bij ons langs in Someren of neem contact met ons op door te mailen naar info@amaas.nl of door te bellen naar 0493 – 491419. Wij zijn zowel bedrijven als particulieren graag van dienst.