Offerte aanvragen

Plafonddelen

Grote partijen op voorraad
Retouneren in overleg
Eigen transport

Home » Plafonddelen

Bent u bezig met een verbouwing en heeft u plafonddelen van hoogwaardige kwaliteit nodig? Wij hebben een ruim assortiment aan plafonddelen. Indien u gebruikmaakt van decoratieve plafonddelen zorgt u voor een mooie en zeer onderhoudsvriendelijke afwerking. Het gemak zit niet alleen in het weinige onderhoud dat nodig is, maar ook in de eenvoudige montage.

Gevelrek klein
person-using-dewalt-cordless-impact-driver-on-brown-board-1249611

Creëer een stijlvolle afwerking met onze plafonddelen

Wilt u graag een stijlvolle afwerking van uw plafond of wanden in huis? Dan is het een uitstekend idee om dit af te werken met massieve houten delen met of zonder kraal. Kraaldelen zijn breed toepasbaar en worden gebruikt voor schuttingen, lambrisering en andere interieurbetimmeringen. Bij Maas Bouwmaterialen hebben we een ruim aanbod aan verschillende kraaldelen. Ook kunt u kiezen voor diverse materialen, zoals mdf en kunststof. Naast een stijlvolle afwerking zijn plafonddelen ook ideaal als geluidsisolatie en voor de akoestiek, doordat ze een dempende werking hebben. Ze zijn erg effectief voor gebouwen met dunne muren. Bij Maas Bouwmaterialen in Someren-Eind, nabij Helmond, kiest u uit een ruim aanbod isolatiematerialen. Hiermee behoudt u de warmte in uw woning en blijft uw woning in de zomer heerlijk koel. Ook bespaart u op uw energiekosten.

Interesse in onze diensten?

Offerte aanvragen Bel 0493 - 491419

Arrangement

Kom naar onze showroom en maak uw woning af

Naast het plaatsen van mooie plafonddelen zijn er nog meer details waarmee u uw woning helemaal afmaakt. Denkt u bijvoorbeeld aan schitterende dakramen en op maat gemaakte kozijnen. Match de kleur of het type materiaal van uw kozijnen bijvoorbeeld met de plafonddelen. Bent u benieuwd naar ons aanbod of wilt u graag advies? Kom dan naar onze showroom in Someren-Eind, nabij Helmond, of neem contact met ons op. Stuur een e-mail naar info@amaas.nl of bel naar 0493 – 491419. Wij zijn zowel bedrijven als particulieren graag van dienst.

Maas Bouwmaterialen