Offerte aanvragen

Sandwichpanelen in Someren

Grote partijen op voorraad
Retouneren in overleg
Eigen transport

Home » Sandwichpanelen Someren

Wilt u sandwichpanelen kopen in de omgeving van Someren? Kom dan eens langs bij Maas Bouwmaterialen. Wij bieden u een zeer uitgebreid assortiment aan bouwmaterialen. Daarnaast zijn wij een bouwbedrijf en helpen onze vakmensen u graag met het plaatsen van uw bouwmaterialen. Kom naar onze showroom in Someren en bekijk onze sandwichpanelen. Laat u informeren over het monteren van sandwichpanelen of andere bouwmaterialen.

Gevelrek klein
person-using-dewalt-cordless-impact-driver-on-brown-board-1249611

Koop uw sandwichpanelen bij ons in Someren

Waar worden sandwichpanelen eigenlijk voor gebruikt? Sandwichpanelen worden gebruikt voor zowel dak- als gevelbedekking, maar dienen ook als tussenwand. Een sandwichpaneel is een samengesteld bouwmateriaal en bestaat uit drie lagen: een binnen- en buitenlaag met daartussen isolerend materiaal. Wist u dat u met sandwichpanelen maar liefst 30% meer energie bespaart? Bovendien zijn ze snel en eenvoudig te installeren. Bent u al overtuigd om sandwichpanelen te kopen in onze bouwmarkt in Someren? Naast sandwichpanelen vindt u bij Maas Bouwmaterialen in Someren de meest uiteenlopende materialen op het gebied van gevelbekleding en dakbekleding. Als u bouwmaterialen bij ons bouwbedrijf in Someren aanschaft, bent u altijd zeker van hoogwaardige kwaliteit.

Interesse in onze diensten?

Offerte aanvragen Bel 0493 - 491419

Arrangement

Ontdek onze bouwmaterialen in onze showroom

Wilt u langskomen in onze showroom om onze uitgebreide collectie aan bouwmaterialen te bekijken? Wij zijn namelijk niet alleen specialist in gevel- en dakbekleding, maar hebben ook honderden andere producten voor verbouw en nieuwbouw. Zo hebben wij onder andere een ruim assortiment aan laminaat. Kom snel eens bij ons langs en ontdek ons aanbod. Wij zijn van maandag tot en met vrijdag van 07.00 tot 18.00 uur geopend en op zaterdag van 07.00 tot 13.00 uur. Of neem contact met ons op door te bellen naar 0493 – 491419 of een mail te sturen naar info@amaas.nl. Wij hopen u snel te zien bij Maas Bouwmaterialen in Someren.

Maas Bouwmaterialen